Ιστορικό

1987 : Ο κ. Νικόλαος Μπαϊρακτάρης, ύστερα από πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της επεξεργασίας του μαρμάρου αποφασίζει να ιδρύσει την ατομική εταιρεία «Μάρμαρα Μπαϊρακτάρης Νικόλαος» σε ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή του Ξηροποτάμου Δράμας, μιας περιοχής που ασχολείται αποκλειστικά με το μάρμαρο. Το αντικείμενο δραστηριότητας είναι η καλλιτεχνική επεξεργασία του μαρμάρου.

1997 : Ο κ. Θάνος Μπαϊρακτάρης, τελειώνοντας τις  σπουδές του στην Σχολή Καλών Τεχνών Τήνου, εισέρχεται στην εταιρεία, προσθέτοντας με τις γνώσεις του μια νέα δυναμική στην επιχείρηση. Ταυτόχρονα, η εταιρεία εξοπλίζεται με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό παντρεύοντας την παραδοσιακή τέχνη μαρμάρου με εξελιγμένη τεχνολογία. Η μορφή της εταιρείας μετατρέπεται σε ομόρρυθμη εταιρεία.
2001 : Ο κ. Ιωάννης Μπαϊρακτάρης, τελειώνοντας τις σπουδές του στην επιχειρηματική οικονομία στην πόλη Ούννα της Γερμανίας, ενσωματώνετε στην εταιρεία. Αναλαμβάνει την οργάνωση της εταιρείας. Οι χώροι και εγκαταστάσεις της επιχείρησης επεκτείνονται. Η επωνυμία της εταιρείας μετατρέπεται σε «Μπαϊρακτάρης Νικόλαος και Υιοί Ε.Ε.».
2010 : Η εταιρεία «Μπαϊρακτάρης Νικόλαος και Υιοί Ε.Ε.» προχωράει σε εξαγορά της εταιρείας Πάρμο Α.Ε. στην βιομηχανική περιοχή της Δράμας, δίνοντας έτσι μια νέα δυναμική. Η επωνυμία μετατρέπεται σε «Μπαϊρακτάρης Μάρμαρα Α.Ε.»
2011 : Η εταιρεία προχωρά σε εξαγορά του λατομείου «Λευκό μάρμαρο Νέστου» στον Κεχρόκαμπο Καβάλας, έχοντας πλέον την αποκλειστική παραγωγή του παγκοσμίως γνωστού λευκού μαρμάρου Νέστου.
Σήμερα : Η εταιρεία σήμερα είναι leader στην καλλιτεχνική επεξεργασία μαρμάρου, έχοντας στην κατοχή της τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Απασχολεί 31 άτομα. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από αποφοίτους ανώτερης εκπαίδευσης και εξειδικευμένους τεχνίτες με πολύχρονη εμπειρία.
Social Links:
GOOGLEPLUS
FACEBOOK
TWITTER
© 2011-2024 Bairaktaris. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | Πολιτική Απορρήτου | Αίτηση Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων